Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

LETNÍ FOTBALOVÉ TURNAJE VE VÝBĚŽKU

15. 8. 2015

   Po množství zápasů ve skupinách, osmifinále a čtvrtfinále šluknovského turnaje Memoriálu Slávy Novotného se do semifinále probojovaly celky Bělé nad Radbůzou, Repre Šluknov, Novotňáci a Bílé Vdovy Varnsdorf. Stejné bylo nakonec i celkové pořadí. Turnaj starých gard vyhrál Jiřetín p. J.

  Jiříkovský fotbalový turnaj vyvrcholil těmito utkáními: Bílá Vdova Varnsdorf – Sokol Filipov 3:1, Obrnice – Komáři 0:2. O 3. místo: Sokol Filipov – Obrnice 2:3. Finále: Komáři Filipov – Bílá Vdova Varnsdorf 4:3.

  Z litých bojů ve skupinách tradičního vilémovského turnaje o Putovní květ se jejich vítězi staly týmy Stap Vilémov, Trosky Vilémov, Bílá Vdova Varnsdorf a FC Juniors. Bílá vdova pak v osmifinále vypadla až na penalty s Velteží výsledkem 2:3, když po normální hrací době byl stav 2:2. Vítěz bral i třetí místo poté, co zdolal FC Juniors 2:1. Finále bylo letos domácí záležitostí. Trosky porazily Stap 5:3.

  Hornopodlužský fotbalový festival přivítal osm družstev. První místo nakonec obsadili hráči Čechie, když ve finále porazili loňské vítěze, mužstvo Možná nebo Nevím. Třetí byli opět borci Biercelony (Rybniště). Ti na pokutové kopy zdolali výběr  JK TRANS Varnsdorf. Na dalších místech se umístily celky HoPo, Druhá Šance, Miňonky a DFK Teplice. Po turnaji nastoupily staré gardy Čechie a Slovanu Liberec, který koučuje bronzový z ME v Anglii Láďa Majer. V jeho teamu se prohánějí např. Pepa Obajdin, Luděk Zelenka, Jirka Štajner a další skvělí hráči. Hosté nakonec vyhráli 6:2 a na závěrečném posezení pozvali domácí na zimní turnaj do Liberce.

   Na hřišti v Mikulášovicích se uskutečnil tradiční turnaj v malé kopané. V úmorném vedru jej vyhrál tým Best of Varnsdorf, když ve finále porazil po remíze 1:1 na PK 2:3 domácí mužstvo Severní vítr je krutý. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Jan Ruzso (Best of Varnsdorf).

  V konkurenci osmi týmů na mini-turnaji v Jiřetíně pod Jedlovou si výhru a vítězný pohár odnesl potřetí za sebou domácí oddíl. Konečné pořadí: 1. Slovan Jiřetín p. J., 2. Horní Podluží, 3. Barcelona B (garda Jiřetín p. J.), 4. Nulová šance, 5. Dream team, 6. FK Nekopnem si, 7. Chulimanga, 8. Zk. Pražáci.

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky LETNÍ TURNAJE 2015

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář