Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

ZIMNÍ LIGA PRO DOLNÍ POUSTEVNU

8. 4. 2015
   Závěrečným, pátým satelitním turnajem skončila v Dolní Poustevně ZIMNÍ LIGA fotbalový nadějí. Poslední turnaj vyhrály Mikulášovice (7 bodů) před Vilémovem (7), Dolní Poustevnou (6), Lipovou (5) a Velkým Šenovem (3).  
 
  Toto pořadí a získané body již nic nezměnily na faktu, že celkovým vítězem ligy se stala Dolní Poustevna (41 bodů), před Mikulášovicemi (40) a Velkým Šenovem (21). Jen o bod zpět, čtvrtá skončila Lipová (20) a páté místo připadlo stále se lepšícímu Vilémovu (17).
 
   Nejlepšími střelci jednotlivých týmů byli Holub (Dolní Poustevna, 22 gólů), Kozák (Mikulášovice, 12), J. Vorel (Velký Šenov, 8), Švitorka (Vilémov, 8) a Jahna (Lipová, 6).
                                                                    
   Zimní liga je tedy minulostí a dne 19. 4. zahájí v Mikulášovicích JARNÍ LIGA, která má pak další termíny – 10. 5. v Dolní Poustevně, 24. 5. ve Vilémově, 7. 6. v Lipové a 21. 6. závěr ve Velkém Šenově.
 
   Organizátoři děkují touto cestou Schrödingerova institutu za finanční podporu a všem dalším sponzorům, pořadatelům, trenérům a rodičům za veškerou péči a pomoc.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář